Sunday , February 25 2024
Home / Вработување

Вработување

Можности за вработување

Ви благодариме за прелистувањето на веб страната на нашата компанија.
Во моментот не се објавени огласи за отворени, слободни работни места во Лонгуров.

Доколку сакате да аплицирате за потенцијално вработување или пракса во компанијата, слободно пополнете го online формуларот кој се наоѓа на веб страната во секцијата  „ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ”. 

Сите апликации се третираат со строга доверливост и вашите лични информации ќе се користат за спроведување на процесот за селекција на квалификувани кадри за пополнување на слободните работни места во рамките на нашата компанија.