Sunday , February 25 2024
window-dressing

Брендирање на излози

Формат: Печатење на било која големина, во зависност од возилото и дизајнот.

Материјал: Самолеплива бела |перманентна, отстранлива или тотално блокирачка|, транспарентен винил, или One Way Vision за проѕирност

Печат: Фото квалитет на печатење со резолуција до 1440dpi  или UV Currable

Завршна обработка: Сјајна ламинација, сечење по димензија / сечење по контура, аплицирање.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Брендирање на излози”