Saturday , May 25 2024
vehicle-branding

Брендирање на возила

Формат: Печатење на било која големина, во зависност од возилото и дизајнот.

Материјал: Мономерен, Полимерен или Cast самолеплив винил, во зависност од позицијата и облините.

Печат: Фото квалитет на печатење со резолуција до 1440dpi  или UV Currable

Завршна обработка: Сјајна ламинација, сечење по димензија / сечење по контура, аплицирање.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Брендирање на возила”