Thursday , September 28 2023
quick-banners

Рол банер

Формат: Стандардна големина 85х200цм и 100х200цм.

Материјал: Печатење на 630гр Blockout Banner.

Печат: Фото квалитет на печатење со резолуција до 1440dpi.

Завршна обработка: Сечење по големина.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рол банер”