Thursday , September 28 2023
quick-banner-1

Квик банер

Формат: Стандардна големина 90х200цм

Материјал: Печатење на 630гр Blockout Banner.

Печат:Фото квалитет на печатење со резолуција до 1440dpi.

Завршна обработка:Сечење по големина.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Квик банер”