Sunday , January 29 2023
poster-prints

Печатење на постери

Формат: Печатење на било која големина

Материјал: Различни материјали, почнувајќи од 135gr / м ² до 300gr / м ² хартија

Печат:Фото квалитет на печатење со резолуција до 1440dpi.

Завршна обработка:Сечење по големина, сјајна или мат ламинација како опција

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Печатење на постери”