Thursday , September 28 2023
large-size-banner

Банери со големи димензии

Формат:Печатење на било која големина  со ширина на ролна до 320 cm.

Неограничени димензии со помош на лепење.

Материјал: Печатење на 630гр Blockout Banner.

Печат:Фото квалитет на печатење со резолуција до 1440dpi.

Завршна обработка:Сечење по големина.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Банери со големи димензии”