Sunday , February 25 2024
Home / Новости / One word one drupa 2012

One word one drupa 2012

06.05.2012

Тимот на Лонгуров беше во посета од 06.05.2012 до 12.05.2012 на НАЈ големиот Графички саем Drupa кој се одржува на секој четири години во Düsseldorf, Germany