Saturday , February 24 2024
Home / Технологија / Kodak NexPress
Kodak NexPress

Kodak NexPress

30.09.2011

 

Првата во Македонија печатна машина од Kodak NexPress 2100, беше инсталирана во Лонгуров Доо. Kodak NexPress има предност на уникатна хибридно дигитално-офсетна печатарска технологија, разработена од Heidelberg и Kodak, и е светски призната за еден од водечките во индустријата. Машината печати без плочи, што овозможува печатењето на една копиа на конкурентна цена.

 

Ние сме специјализирани во печатењето на мали висококвалитетни колор/црно-бели серии.