Sunday , January 29 2023
Home / Технологија

Технологија

Kodak NexPress

Kodak NexPress

30.09.2011   Првата во Македонија печатна машина од Kodak NexPress 2100, беше инсталирана во Лонгуров Доо. Kodak NexPress има предност на уникатна хибридно дигитално-офсетна печатарска технологија, разработена од Heidelberg и Kodak, и е светски призната за еден од водечките во индустријата. Машината печати без плочи, што овозможува печатењето на една копиа на конкурентна цена.   Ние сме специјализирани во печатењето на мали ... Read More »