Sunday , January 29 2023
Home / Author Archives: admin (page 20)

Author Archives: admin

One word one drupa 2012

One word one drupa 2012

06.05.2012 Тимот на Лонгуров беше во посета од 06.05.2012 до 12.05.2012 на НАЈ големиот Графички саем Drupa кој се одржува на секој четири години во Düsseldorf, Germany Read More »

Kodak NexPress

Kodak NexPress

30.09.2011   Првата во Македонија печатна машина од Kodak NexPress 2100, беше инсталирана во Лонгуров Доо. Kodak NexPress има предност на уникатна хибридно дигитално-офсетна печатарска технологија, разработена од Heidelberg и Kodak, и е светски призната за еден од водечките во индустријата. Машината печати без плочи, што овозможува печатењето на една копиа на конкурентна цена.   Ние сме специјализирани во печатењето на мали ... Read More »